Početna / Mediji / Infografici

Infografici


Infografici uz saradnju sa Vestminsterskom fondacijom za demokratiju


Izvještaj o reviziji uspjeha "Implementacija projekata u vodoprivredi" (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Centra za obuku u sudstvu i Državnom tužilaštvu za 2022. godinu (infografik)


Izvjestaj o kontrolnoj reviziji DOO “Sportski objekti” Podgorica (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji pravilnosti poslovanja diplomatskih predstavništava Crne Gore u Francuskoj, Rumuniji i Turskoj i konzularnog predstavništva  u Turskoj za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijalističke narodne partije za 2021. godinu – II Izvještaj


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Prave Crne Gore za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore AD za 2022. godinu (infografik)


Rezime iz Izvještaja o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjih finansijskih izvještaja Nacionalnih Savjeta za 2020. godinu - Izvještaj II (infografik) 


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DOO“ Crnogorski elektrodistributivni sistem” Podgorica za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava  za 2021. godinu – Izvještaj II (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Stranke pravde i pomirenja za 2021. godinu – Izvještaj II (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2020. godinu – Izvještaj IV (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Zavoda za zapošljavanje Crne Gore za 2020. godinu - Izvještaj IV (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Ujedinjene Crne Gore za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Pokreta za promjene za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Liberalne partije za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Nove demokratske snage FORCA za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg  konsolidovanog finansijskog izvještaja Albanske alternative za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o reviziji uspjeha „Efikasnost projekta izgradnje stambenih jedinica za raseljena i interno raseljena lica“ (infografik)


Izvještaj o reviziji uspjeha „Uspješnost sprovođenja rodno odgovornog budžetiranja u Crnoj Gori” (infografik)


Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Rožaje za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Grupe birača “Tivatska akcija” za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja „Biram Crnu Goru“ za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Hrvatske građanske inicijative za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog Izvještaja Grupe birača „Arsenal za Tivat“ za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti  za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2020. godinu – IV Izvještaj


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske narodne partije za 2021. godinu – Izvještaj I (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg  konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijalističke narodne partije za 2021. godinu - I Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg  konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokratske partije za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg  finansijskog izvještaja Ustavnog suda za 2021. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Tužilaštva za 2020. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Pokreta “Evropa sad” za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratskog saveza Albanaca za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Pokreta za Pljevlja za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Radničke partije za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijalista Crne Gore za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske srpske stranke za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Građanskog pokreta “URA” za 2022. godinu (infografik)


 Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije Socijalista za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji  pravilnosti poslovanja diplomatskih predstavništava Crne Gore u Ujedinjenom kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske sa sjedištem u Londonu, Kraljevini Španije sa sjedištem u Madridu i stalne misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama (UN) i drugim međunarodnim organizacijama sa sjedištem u Ženevi za 2022.godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Grupe birača ”Miodrag Daka Davidović – Narodni pokret”  za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Prave Crne Gore za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja JU Dom starih “Bijelo Polje”  za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Instituta za ljekove i medicinska sredstva za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Nikšić za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Centra za obuku u sudstvu i Državnom tužilaštvu za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demos-a za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2020. godinu - III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja „Luka Kotor“ AD Kotor za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Stranke pravde i pomirenja za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija za 2022. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Liberalne partije za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Uprave za statistiku za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Grupe birača “Tivatska akcija” za 2020. godinu – II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Nove demokratske snage FORCA za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Grupe birača “Goran Božović” za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Hrvatske građanske inicijative za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2020. godinu - Izvještaj III (infografik)


Izvjestaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti  za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2020. godinu – III Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Demokratske narodne partije za 2021. godinu (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Demokratske Crne Gore za 2020. godinu – II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Reviziji  Godišnjeg Konsolidovanog Finansijskog Izvještaja Grupe birača „Arsenal za Tivat“  za 2020. gpdinu - II Izvještaj

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Albanske alternative za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokratske partije Crne Gore za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2020. godinu  - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava  za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o  reviziji Godišnjih finansijskih izvještaja Nacionalnih Savjeta za 2020.godinu (infografik)

Izvještaj III o realizaciji preporuka iz Izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja  Zavoda za zapošljavanje Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore, ranije Uprave za šume Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg finanasijskog izvještaja Ustavnog suda za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji pravilnosti poslovanja diplomatskih predstavništava Crne Gore u Francuskoj, Rumuniji i Turskoj i konzularnog predstavništva  u Turskoj za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Agencije za investicije Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj III o realizaciji preporuka datih u reviziji Tužilaštva za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Gusinje za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva ekonomije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o kontrolnoj reviziji DOO „Deponija“ Podgorica (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostavriavnje manjinskih prava za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Radio televizija Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o kontrolnoj reviziji “13. Jul Plantaže” AD - Podgorica (infografik)

Izvještaj II o realizaciji preporuka datih u reviziji Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Prave  Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Liberalne partije za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Ujedinjene Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DOO "Komunalne djelatnosti" Bar za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demos-a za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Pokreta za promjene za 2021. godinu

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove demokratske snage FORCA za 2021.godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja "Biram Crnu Goru" za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Hrvatske građanske inicijative za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Stranke pravde i pomirenja za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Grupe Birača Goran Božović za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijalističke narodne partije Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske narodne partije za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti  za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Herceg Novi za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ustavnog suda za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Tužilaštva za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokratske partije Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja grupe birača Tivatska akcija za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije socijalista za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Albanske alternative za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije Grupe birača „Arsenal za Tivat“ za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva ekonomije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjih finansijskih izvještaja Nacionalnih savjeta za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DOO „Regionalni vodovod crnogorsko primorje“ - Budva za 2020. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Izvještaja o kontrolnoj reviziji Opštine Plav za 2018. godinu

Izvještaj o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji predloga zakona  o Završnom računu budzeta Crne Gore za 2019. godinu

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2018. godinu (infografik)

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2018. godinu (infografik)

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2018. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Godišnjeg finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2019. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Godišnjeg finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2019. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz zvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava za 2020. godinu