Početna / Mediji / Infografici

Infografici


Infografici uz saradnju sa Vestminsterskom fondacijom za demokratiju


Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Demokratske narodne partije za 2021. godinu


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Demokratske Crne Gore za 2020. godinu – II Izvještaj (infografik)


Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Reviziji  Godišnjeg Konsolidovanog Finansijskog Izvještaja Grupe birača „Arsenal za Tivat“  za 2020. gpdinu - II Izvještaj

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Albanske alternative za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokratske partije Crne Gore za 2020. godinu - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog  finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2020. godinu  - II Izvještaj (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava  za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o  reviziji Godišnjih finansijskih izvještaja Nacionalnih Savjeta za 2020.godinu (infografik)

Izvještaj III o realizaciji preporuka iz Izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja  Zavoda za zapošljavanje Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore, ranije Uprave za šume Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg finanasijskog izvještaja Ustavnog suda za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji pravilnosti poslovanja diplomatskih predstavništava Crne Gore u Francuskoj, Rumuniji i Turskoj i konzularnog predstavništva  u Turskoj za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja i pravilnosti poslovanja Agencije za investicije Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj III o realizaciji preporuka datih u reviziji Tužilaštva za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Gusinje za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva ekonomije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o kontrolnoj reviziji DOO „Deponija“ Podgorica (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostavriavnje manjinskih prava za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Radio televizija Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o kontrolnoj reviziji “13. Jul Plantaže” AD - Podgorica (infografik)

Izvještaj II o realizaciji preporuka datih u reviziji Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Prave  Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Liberalne partije za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Ujedinjene Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DOO "Komunalne djelatnosti" Bar za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demos-a za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Pokreta za promjene za 2021. godinu

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove demokratske snage FORCA za 2021.godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja "Biram Crnu Goru" za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Hrvatske građanske inicijative za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Stranke pravde i pomirenja za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Grupe Birača Goran Božović za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijalističke narodne partije Crne Gore za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske narodne partije za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti  za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Završnog računa budžeta Opštine Herceg Novi za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ustavnog suda za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Tužilaštva za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava za 2021. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokratske partije Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja grupe birača Tivatska akcija za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije socijalista za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2020. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Albanske alternative za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije Grupe birača „Arsenal za Tivat“ za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka datih u reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Ministarstva ekonomije za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjih finansijskih izvještaja Nacionalnih savjeta za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja DOO „Regionalni vodovod crnogorsko primorje“ - Budva za 2020. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Izvještaja o kontrolnoj reviziji Opštine Plav za 2018. godinu

Izvještaj o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava za 2020. godinu (infografik)

Izvještaj o realizaciji preporuka iz Izvještaja o reviziji predloga zakona  o Završnom računu budzeta Crne Gore za 2019. godinu

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Demokratske partije za 2018. godinu (infografik)

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Socijaldemokrata Crne Gore za 2018. godinu (infografik)

Realizacije preporuka iz Izvještaja o reviziji Godišnjeg konsolidovanog finansijskog izvještaja Bošnjačke stranke za 2018. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Godišnjeg finansijskog izvještaja Građanskog pokreta URA za 2019. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz Godišnjeg finansijskog izvještaja Nove srpske demokratije za 2019. godinu (infografik)

Realizacija preporuka iz zvještaja o finansijskoj reviziji i reviziji pravilnosti poslovanja Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava za 2020. godinu