Početna / Mediji / Najava događaja / najava konferencija za novinare povodom predstavljanja nalaza iz

Najava: Konferencija za novinare povodom predstavljanja nalaza iz konačnog Izvještaja DRI o reviziji Predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu


Lokacija događaja

Državna revizorska institucija, Podgorica

Datum i vrijeme događaja

14. 10. 2022-12:00pm
  • Podgorica, 14. oktobar 2022. godine - Državna revizorska institucija Crne Gore će u ponedeljak, 17. oktobra t.g. sa početkom u 12 časova organizovati konferenciju za novinare povodom objavljivanja Izvještaja DRI o reviziji Predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu u Velikoj sali Centralne banke Crne Gore u Ulici Novaka Miloševa bb (zgrada „ZOP-a“).

    Senator Državne revizorske institucije i rukovodilac nadležnog Kolegijuma, dr Milan Dabović  prezentovaće u uvodnom dijelu konferencije ključne nalaze i preporuke iz konačnog Izvještaja DRI o reviziji Predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu.

    Pored senatora dr Milana Dabovića, na konferenciji će prisustvovati Nikola N. Kovačević, predsjedavajući Senatom DRI, senator i član nadležnog Kolegijuma i državna revizorka – načelnica u sektoru I Mihaela Popović.

    Konačan Izvještaj o reviziji Predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu biće objavljen u ponedeljak, 17. oktobar t.g. u 10 časova na zvaničnoj internet stranici DRI www.dri.co.me.

    Rezime Izvještaja DRI o reviziji Predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu će biti dostupan predstavnicima medija u ponedeljak, 17. oktobra t.g. od 10 časova.

Sljedeće aktivnosti

Trenutno nema događaja u najavi